ΤΟ FIOR DI LEVANTE ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ

Στις 16 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) προκειμένου να εγκρίνει τα νέα φθινοπωρινά δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές γραμμές. Στην ημερήσια διάταξη είναι και η έγκριση της «μετακίνησης» του FIOR DI LEVANTE στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.
Το SPEED RUNNER III, το ταχύπλοο που αναβάθμισε το καλοκαίρι του 2016 την ίδια γραμμή, αποχωρεί καθώς πωλήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρία και έληξε η μίσθωσή του από την IONIAN GROUP του Γιώργου Θεοδόση.
Τα αποτελέσματα του εγχειρήματος του «Ζακυνθινού» για την δρομολόγηση ταχύπλοου πέτυχε απόλυτα! Χιλιάδες ταξίδεψαν από τη Πάτρα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη το καλοκαίρι του 2016 με το ταχύπλοο , απολαμβάνοντας την ασφάλεια ενός γρήγορου ταξιδιού και την πολυτέλεια των υπηρεσιών του.
Nα επισημάνουμε βέβαια ότι η αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών γραμμών του νησιού μας και τις Ιθάκης από την ΙΟΝΙΑΝ GROUP δεν έμεινε μόνο στα σκάφη αλλά προχώρησε και στις υπηρεσίες.
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο που καθιέρωσε η εταιρία για το check in των επιβατών αποσυμφόρηση στις ουρές της καλοκαιρινής σεζόν και τη ταλαιπωρία των επιβατών. ΟΙ επιβάτες της IONIAN GROUP μπορούν από το κινητό τους να «κατεβάζουν» το εισιτήριο τους και να κάνουν check in σε όλα τα πλοία της, πριν μπουν στο πλοίο αποφεύγοντας την ουρά στα πρακτορεία και στην είσοδο!