ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Ένα άλλο, διαφορετικό Πάσχα ετοιμάζεται να γιορτάσει όλη η Χριστιανοσύνη. Κάθε μέρα αγωνιζόμαστε να ξυπνήσουν κάποιοι που ήταν χαλαροί. Το παλέψαμε όλοι μας για να μην έρθει ο ιός και στην πόρτα μας. Είπαμε εξ αρχής ότι πρέπει να κάτσουν όλοι εκεί που βρίσκονται στο σπιτι τους, όχι να θεωρούν ότι θα έρθουν Ιθάκη και δεν κινδυνεύουν.

Κινδυνεύουμε όλοι λιγότερο αν αποφεύγουμε τις μετακινήσεις. Έχετε παιδιά κι αν δεν έχετε παιδιά, έχετε γονείς και παππούδες και γιαγιάδες, έπρεπε να τους σκεφτούμε όλους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ιθακήσιους φίλους, γνωστούς και αγαπημένους, σε όλους τους συμπατριώτες μας που διαμένουν εκτός Ιθάκης και σεβάστηκαν τις προτροπές μας και έμειναν εκτός Ιθάκης αυτό το Πάσχα. Ξέρω πόσο πολύ θα ήθελαν να είναι κοντά μας. Πόσο πολύ το θέλαμε και εμείς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να έχουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο Καλοκαίρι στο νησί της καρδιά μας. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας περιμένουμε με το καλό. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, και το Επαρχείο Ιθάκης και ο Δήμος μας. Καθημερινά βρισκόμαστε κοντά στους πολίτες του νησιού, το προσωπικό του Επαρχείου και εγώ μέρα νύχτα, πρωΐ και βράδυ, πάντα στη διάθεση των συμπατριωτών μας και κοντά στα προβλήματα και στην καθημερινότητα τους. Όπως όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, το Επαρχείο Ιθάκης θα είναι ανοιχτό και όλες τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, στη διάθεση των πολιτών. Ταυτόχρονα προχωράμε όλα τα αναγκαία έργα για να βελτιώσουμε το νησί μας και ετοιμαζόμαστε όταν θα περάσει η υγειονομική κρίση να ανοίξουμε ξανά τις πόρτες του νησιού και τις αγκαλιές μας. Χάρη στην τεράστια αυτή προσπάθεια, καταφέραμε και καταφέρατε, να είναι η Ιθάκη μας μέχρι σήμερα με 0 κρούσματα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους, με υγεία και καλή αντάμωση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ.

Θανάσης Λιβιτσάνης

Έπαρχος Ιθάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.