«ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΕΘ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ- κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ»

Μοναδική, μαύρη αλλά μοναδική ευκαιρία, τώρα να στελεχωθούν τα δύο νοσοκομεία της Κεφαλονιάς με προσωπικό. ΤΩΡΑ να ανοίξει η ΜΕΘ. ΔΕΝ είναι πολυτέλεια, ποτέ δεν ήταν, όμως στην παρούσα στιγμή το άνοιγμα της ΜΕΘ, είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Κύριε Βουλευτά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, τελείωσαν τα ψέματα ,μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η υπόσχεση που δώσατε προεκλογικά σχετικά με την Υγεία, και ποτέ μέχρι τώρα δεν υλοποιήσατε, επιβάλλεται να πιέσετε ΤΩΡΑ, όσο καμιά άλλη στιγμή, να υλοποιηθεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΑ.

Ανάρτηση της πρώην Προέδρου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας Βάσως Βουτσινά

ΕΠΕΙΓΟΝ; Καταγγελία ότι φεύγει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΣΤΩ Η ΜΕΘ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ με την σύμφωνη γνώμη από ότι φαίνεται, του Βουλευτή, της Περιφερειάρχου, του Υπεάρχη, του Διοικητή, και των αντιπεριφερειαρχών.
Με δικαιολογία κάθε φυσική καταστροφή που λαμβάνει χώρα, αφαιρείται και κάτι από την υποδομή της Κεφαλονιάς, η οποία είναι και το μοναδικό νησί του Ιονίου που γδύνεται κυριολεκτικά πό την υποδομή της ΜΕΘ, η οποία είναι δωρεά ιδιώτη.
Καλώ τους Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισσες να αντισταθούν στην υπεξαίρεση της ΜΕΘ, η οποία συντελείται με την δικαιολογία της έκτακτης ανάγκης εξαιτίας του νέου ιού, και που αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης κίνησης της προηγούμενης κυβέρνησης, και μας θυμίζει δυστυχως τραγικά ότι τα μνημόνια έχουν συνέχεια και αποτελούν παράδεισο για υγειονομικές λεηλασίες.
Καλώ να πάρουν ΤΩΡΑ θέση :
Ο βουλευτής
Ο Διοικητής του νοσοκομείου
Το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου
Το ΔΣ του Νοσοκομείου
Το Σωματείο των εργαζομένων
Οι δωρήτρια οικογένεια Βεργωτή
Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο
Οι Δήμοι Αργοστολίου και Παλλικής
Όλοι οι επαγγελματικοί φορείς και ιδιαίτερα οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό
Για την κοινωνία της Κεφαλονιάς δεν αναρωτιέμαι γιατί γνωρίζω ήδη την θέση της.
Βάσω Βουτσινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.