«ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝ΄ Η ΖΩΗ ΜΑΣ» ΤΩΝ ΤΑΣΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ & ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ

Ο Καθρέφτης ήχων αληθινών παρουσιάζει τη νέα συνεργασία του μουσικού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Τάσου Ζαφειρίου με τον ποιητή Μιχάλη Μπουρμπούλη με τίτλο «Βήματα είν΄ η ζωή μας».

Λίγα χρόνια μετά από την πρώτη τους πετυχημένη συνεργασία στο CD «Δεν είναι ο κόσμος αδειανός» (2010), και με μια ακόμη ενδιάμεση στάση στο, σχετικά άγνωστο, τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Πατρίδα μου» σε στίχους Μιχάλη Μπουρμπούλη που ο Τάσος Ζαφειρίου διασκεύασε και τραγούδησε μοναδικά στην συλλογή Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη, η κυκλοφορία «Βήματα είν΄ η ζωή μας» αποτελεί την νέα ολοκληρωμένη τους κυκλοφορία με τραγούδια που αποτελούν ουσιαστικούς προβληματισμούς για την σημερινή πραγματικότητα.

Στην νέα αυτή δισκογραφικής δουλειά, που κυκλοφορεί σε συσκευασία βιβλίου CD, μαζί με τον συνθέτη τραγουδούν ο Βασίλης Λέκκας και η πρωτοεμφανιζόμενη Δέσποινα Ραφαήλ.

Εκτός όμως από τον Μιχάλη Μπουρμπούλη συμμετέχουν επίσης με στίχους οι Αμαλία Μπορτζοβίτου, Ελένη Νανοπούλου, Μαρία Παπαδάκη, Μίρκα Παπαδημητρίου και Χαρά Ρίζου, ενώ ακούγεται και σαν bonus track η μελοποίηση του ποιήματος «Ώρες αγρύπνιας» του Ανδρέα Βαρβαρήγου.

Ο δίσκος αυτός χαρακτηρίζεται μουσικά από ένα ιδιότυπο Μεσογειακό στυλ τραγουδιού, στηριγμένο κατ’ αρχήν στον «ακουστικό’ ήχο, αλλά με επιρροές από την ευρύτερη παγκόσμια σύγχρονη μουσική πραγματικότητα. Αφηγηματικά τραγούδια όπου η μουσική κινείται παράλληλα με τον αιχμηρό κοινωνικό στίχο.

Το CD μπορείτε να το αναζητήσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ή να σας αποσταλεί (κατόπιν παραγγελίας) με αντικαταβολή στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ.
maxresdefault-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.